Hot Cross Buns
Hot Cross Buns zijn heerlijk zoete broodjes afkomstig uit Australië. De zoete broodjes worden voornamelijk met Pasen gegeten en zijn daarom erg populair op het moment. Bestrijk de rozijnenbroodjes met wat gesmolten roomboter of abrikozenjam als ze uit de oven komen. De Hot Cross Buns zijn nog lekkerder met een flinke lik roomboter. Let op: Het deeg moet ongeveer 3 kwartier tot een uur rijzen. Het deeg is bruikbaar als het in volume is verdubbeld!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |