Kerstkrans pavlova

Muffins met citroen en bramen


Wil je het kerstdiner in stijl afsluiten? Pavlova is een ideaal dessert om indruk mee te maken op je gasten. Het fijne aan pavlova is dat het helemaal niet moeilijk is. Okee, je hebt er wat geduld voor nodig om de meringue basis te bakken, maar dit kun je ook al heel goed van tevoren doen. Vlak voor het serveren maak je hem af met de de mascarpone room, werk je het af met vers (rood)fruit en tadaa, klaar is je spectaculaire kerstdessert! Geniet ervan! 

Bereidingstijd: 25 min | Oventijd: 90-120 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Christianne van Kessel
  • Ellyvanooijen1
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.