Kersttrifle van gingerbread en cranberrysaus

Foody Redactie


Zeg je Kerst dan zeg je gingerbread en cranberry’s. En deze twee winterse smaken zijn perfect om met elkaar te combineren in een heerlijke trifle van gingerbread en cranberrysaus. De combinatie van de kruidige cake met frisse gele room is heerlijk. En het zurige van de cranberrysaus maakt het helemaal af. Met deze trifle zet je wel wat op tafel hoor, een indrukwekkend kerstdessert. Het fijne is ook dat je de trifle van te voren klaarmaakt en na het diner dus zo uit de koelkast kunt pakken.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.