Kip in parmaham

Muffins met citroen en bramen


Kipfilet opzichzelf is niet zo heel spannend en daarom wordt het tijd voor een variatie. Kip in parmaham. Het is misschien niet echt een 'receptje' te noemen, maar lekker is het zeker! Kipfilet, mozzarella, groene pesto en parmaham is all you need. Met een half uurtje staat dit lekkere gevulde kipfiletje op tafel. Serveer met wat lekkere gebakken aardappeltjes en een salade en genieten maar. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Wwemama Jansen
  • Bart van der Helm
  • Hilda
  • Tiara Brokke
  • Carla Van BeeBee
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.