Kip ketjap met garnalen

Kip ketjap met garnalen


4 personen

De lekkerste gerechten ontstaan vaak zonder na te denken tijdens het koken met restjes. Zo ontstond ook deze kip ketjap met garnalen. Een heerlijk lichtzoet gerechtje. Serveer de kip ketjap in kommen met witte rijst en strooi er wat blokjes komkommer en gehakte selderij over. Zet er voor de liefhebbers nog een potje sambal naast en het genieten kan beginnen. Eet smakelijk! 

 

Favoriet recept van

  • Yinte Corstens
  • Smitr76
  • Sylvia Willemsen
  • Dennis de Wit
  • Jacqueline Smiet
  • Marianne Ent
  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Ton En Marian Nieuwenhuijse
  • Hilda
  • Greet Smorenburg-Wolthuis
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.