Kip ketjap met garnalen

De lekkerste gerechten ontstaan vaak zonder na te denken tijdens het koken met restjes. Zo ontstond ook deze kip ketjap met garnalen. Een heerlijk lichtzoet gerechtje. Serveer de kip ketjap in kommen met witte rijst en strooi er wat blokjes komkommer en gehakte selderij over. Zet er voor de liefhebbers nog een potje sambal naast en het genieten kan beginnen. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!
![]() |
Tiramisu met zabaglione en fra... |
![]() |
Pastasalade met kip en yoghurt... |
![]() |
Salade met groene asperges, bu... |