Knolselderijsoep met walnoten & tijm

Knolselderijsoep met walnoten & tijm


Knolselderij en pastinaak zijn echte wintergroenten. Samen met een hele bol knoflook maken ze een heerlijke soep. Schrik niet van de hele bol knoflook. Door deze eerst te roosteren wordt de smaak veel zachter en zoeter. Samen met de creme fraiche geeft dit een heerlijke romige winterse soep. Serveer de soep met gehakte walnoten. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
The Lion Kitchen

The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...

Aziatische sla met gamba’s Aziatische sla met gamba’s
Sla met rivierkreeftjes Sla met rivierkreeftjes
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes Zelfgemaakte saucijzenbroodjes
Meer van The Lion Kitchen

Favoriet recept van

  • Ria Jacobs
  • Arnella Miedema
  • Claudia Borges
  • Renate Moerman
  • Louise Van Der Kelen
  • Marieke Endert
  • Judith Bandell
  • Linda Blad
  • Wil Joop
Foody Redactie
 1
Foody redactieFoody redactie
Knolselderijsoep met truffel
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Foody Redactie
 4
Foody redactieFoody redactie
Romige knolselderijsoep
 7
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.