Kwarkpannenkoekjes met aardbeien

Kwarkpannenkoekjes met aardbeien


Pannenkoeken, yumm!! Heerlijk als uitgebreid ontbijt, als lunch of misschien zelfs wel als hoofdmaaltijd of als dessert met een bolletje ijs. Het kan allemaal. En deze pannenkoeken gemaakt met kwark en boekweitmeel zijn ook zeker een aanrader. En niet geheel onbelangrijk, ook nog eens super easy om klaar te maken. Serveer ze met wat plakjes banaan, aardbeien, poedersuiker en/of eventueel wat maple syrup en je hebt een heerlijk ontbijtje. Enjoy! 
De pannenkoekjes zijn zonder de poedersuiker en Maple Syrup Voedselzandloper proof.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Esmée Kramer
  • Weetikechtniet
  • Aarkensteyn
  • Maaike van Ee-botschuyver
  • Melissa Schurer
  • Muriël Moraal
  • Miranda Kamphuis
  • Cindy Burer
  • Carolien Meuleman
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.