Labne met pijnboompitjes en citrusrasp

Labne met pijnboompitjes en citrusrasp


Labneh is een frisse hartige yoghurtdip, op smaak gebracht met Arabische kruiden. In Libanon is Labneh een erg populair bijgerecht en het wordt dan ook vaak gegeten met Arabisch flatbread. Het fijne is ook dat het erg gemakkelijk is om te maken. Laat de Turkse yoghurt minimaal 4 uur uitlekken en voeg naar smaak kruiden toe.bestrooi de labne met de citrusraps, pijnboompitjes en grof zout. Besprenkel tot slot met olijfolie. Super als onderdeel van een Mezze. Geniet ervan.

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

BBQ Chicken Courgette BBQ Chicken Courgette
BBQ Cola kip BBQ Cola kip
Kruimelcakejes met mangocurd Kruimelcakejes met mangocurd
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Jose Van Vliet Al Kurdi
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.