Lasagne uit de pan met spinazie

Foody Redactie


We delen een heerlijke lasagne met je, maar dit keer eentje die niet in de oven hoeft. Je bereidt deze lasagne gewoon in de pan, een bijzondere twist! De spinazie, paprika en courgette in dit gerecht zorgen voor de nodige vitamientjes en dosis ijzer. Je maakt de saus eigenlijk zoals je gewend bent maar daarna voeg je de voorgekookte of verse lasagnebladen toe in stukjes toe in de pan. De bladen garen dan in de pan en binnen zo'n 30 minuten heb je dit heerlijke gerecht op tafel staan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Thijs Vd Wal
  • Didy Moerkerke
  • Domini Paardekooper
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.