Lemon meringue pie fudge

Muffins met citroen en bramen


 Wauw wat klinkt dit heerlijk: lemon meringue pie fudge! Het ziet er ook nog eens heerlijk uit. Een echt lente knaller als je het ons vraagt die ook perfect past bij Pasen. Maar laten we eerlijk zijn, eigenlijk gaat dit er elk ander willekeurig moment ook wel in (yummy!!). De smeuige fudge in combinatie met de krokante koekbodem en de frisse lemon curd is een heerlijke combi. De knapperige schuimpjes maken het helemaal af. 

 

Met dit recept maak je maar liefst 24 stuks. Ze dienen wel een tijdje in de koeling op te stijven, dus je kunt er pas na een 4 tot 6 uur van genieten. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Mirjam Rosier-Guijt
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.