Makkelijk toetje: Lemon Tiramisu!

Foody Redactie


Ik heb vandaag een heerlijk en supermakkelijk toetje voor je! Ideaal als je weinig tijd hebt en toch iets moois wilt neerzetten. Deze Lemon Tiramisu maak je namelijk van  roomkaas, mascarpone, lemon curd, limoncello en lange vingers. Heerlijk fris, hartstikke mooi en ontzettend snel en makkelijk...  Wat wil een mens nog meer?

 

Je bent met dit toetje binnen tien minuutjes klaar, maar de smakewn komen het beste tot hun recht als de tiramisu in de koeling nog even op kan stijven. Een uurtje is meer dan genoeg. Maak je toetje dus vóór je het diner gaat bereiden, dan heeft het genoeg tijd om te koelen!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Hmdemunk
  • Boden4
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.