Mango-passievrucht macarons

Muffins met citroen en bramen


Ben je gek op macarons en heb je ze altijd al eens zelf willen maken? Dan zit je met dit recept voor mango-passievrucht macarons zeker goed. De smaak zit hem in de vulling, een ganache gemaakt met fruitpuree van mango en passievrucht. Yum!! De koekjes zelf kun je eigenlijk weer zien als basis, al is hier dan natuurlijk gele kleurstof aan toegevoegd zodat ze lekker mee kleuren met de vulling. Zeker de moeite waard eens te proberen. 
Let op: Begin een dag van tevoren met het maken van de vulling, deze moet namelijk 24 uur koelen. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Flower20
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.