Mexicaanse gehakt-aardappel potjes
Deze Mexicaanse gehakt-aardappel potjes zijn bereid zonder zout. Door diverse kruiden toe te voegen is het een heerlijk gerecht geworden. Het gehakt is gekruid met knoflook, chilivlokken, paprikapoeder en komijn. De aardappelpuree is gekruid met nootmuskaat en bieslook. Bij elkaar een heerlijke combi, het zout mis je in dit gerecht echt niet.
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 15 minuten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |
![]() |
Citroen muffins met bramen, bl... |