Mini citroentaartjes met merengue
Mini lemon merengue pies, maar dan eigenlijk veel makkelijker! Deze citroentaartjes hebben een bodem van bladerdeel en worden blind gebakken. Dan vul je de schelpjes van bladerdeeg met lemon curd en top je deze af met een wolkje van eiwitschuim. Daarna gaan de mini citroentaartjes met merengue de oven in, moeten ze even afkoelen en kun je er lekker van genieten!
Ingrediënten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |