Mini pavlova met frambozen en lemoncurd

Deze mini pavlova met frambozen en lemoncurd is zó lekker! Heerlijk zoet, knapperig en chewy eiwitschuim met luchtige room, verse frambozen en een frisse touch van lemoncurd. Met dit recept kun je ook lekker variëren. Gebruik bijvoorbeeld aardbeien of blauwe bessen. Of passievrucht. Yum! Een leuk basisrecept dus. Garneer deze variant met frambozen en een lepel lemoncurd. Maak af met een paar gehakte pistachenootjes. Smullen!
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 60 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |