Mini-pavlova’s met mango-passievruchtcurd
Meestal wordt de pavlova in het groot gemaakt, maar deze individuele mini-pavlova’s zijn helemaal super. Dit dessert is prima voor te bereiden: de pavlova’s bak je een avond van te voren en je maakt ze last-minute af met de topping. Zeker weten dat je een hoop blije gezichten krijgt als je jouw gasten deze mini-pavlova’s serveert! Verdeel de slagroom op de mini-pavlova’s en schep daar wat van de mango-passievruchtcurd op. Maak de mini-pavlova’s af met de verse frambozen. Enjoy! Voorbeidingstijd: 30 min | Oventijd: 1,5 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |