Lemoncurd met een vleugje limoen

Lemoncurd met een vleugje limoen


Lemoncurd is heerlijk op bijvoorbeeld scones, in Eton mess of als topping op een pavlova. En niet heel moeilijk om zelf te maken. Naast citroen is aan deze curd ook het sap én de rasp van een limoen toegevoegd, dat maakt de smaak van deze curd nog wat spannender. Wil je de curd steviger, zodat je deze als taartvulling kunt gebruiken? Roer er dan, als de kom van de pan is, 1-2 geweekte gelatineblaadjes door. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Suzanne van den Berg
  • Wouw52
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.