Moederdagtaart met aardbeien

Moederdagtaart met aardbeien


Dit is echt de perfecte taart om je moeder met moederdag eens goed mee te verwennen! Een knapperige bladerdeegschelp gevuld met romige aardbeien-mascarponemousse en daarop verse aardbeien. Veel beter kan het niet worden! Hier maak je toch iedere moeder blij mee? In plaats van het mascarponemengsel kun je de bladerdeegschelp ook vullen met banketbakkersroom en je kunt met de verse vruchten natuurlijk naar hartenlust variëren. Enjoy!

6 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Wil Joop
  • Isa Lenders
  • Louise Van Der Kelen
  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.