Moederdagtaart met aardbeien
Dit is echt de perfecte taart om je moeder met moederdag eens goed mee te verwennen! Een knapperige bladerdeegschelp gevuld met romige aardbeien-mascarponemousse en daarop verse aardbeien. Veel beter kan het niet worden! Hier maak je toch iedere moeder blij mee? In plaats van het mascarponemengsel kun je de bladerdeegschelp ook vullen met banketbakkersroom en je kunt met de verse vruchten natuurlijk naar hartenlust variëren. Enjoy!
Ingrediënten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |