Moelleux au Chocolat met salted caramel

De moelleux au chocolat is een heerlijk luchtig chocoladecake-je, waarvan het binnenste gedeelte nog warm en iets vloeibaar is. En om het éxtra lekker te maken, is aan deze variant Salted Caramel spread toegevoegd. Zie je het voor je? Een heerlijk zachte cake, de nog lopende chocolade en de gesmolten zoute caramel. Heerlijk toch? Iets waar iedereen blij van wordt én wat ook nog eens heel gemakkelijk is om te maken. Het perfecte kerstdessert dus. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |