Monchou sloffentaart
Iedereen kent de traditionele MonChou taart wel, maar deze variant met twist is ook een absolute aanrader. Deze MonChou taart is namelijk gemaakt met een sloffenbodem. MonChou taart mét spijs dus deze keer. Niet heel moeilijk om te maken en echt ontzettend lekker. Zeker het proberen waard. Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 30-35 min | Koeltijd: 60 min + 3 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
De lekkerste koffie verkeerd m... |
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |