Monchoutaart in een glaasje

Monchoutaart in een glaasje


4 personen

Soms is het leuk om een klassieker in een nieuw jasje te gieten. Zoals deze monchoutaart in een glaasje. De klassieke monchoutaart met kersenvlaaivulling en bastognekoekjesbodem kent iedereen. En hoe leuk is het dan om er met een paar simpele aanpassingen, toch iets heel anders van te maken? De smaken blijven, alleen de presentatie is heel anders. Op deze manier zou je de monchoutaart ook goed als dessert kunnen serveren. 
Voorbereidingstijd: 25 min | Wachttijd: minimaal 3 uur 

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.