Cheesecake in een glaasje
Een stuk cheesecake is altijd goed. Maar wil je niet zo'n machtig stuk taart, dan is een cheesecake in een glaasje een heerlijk alternatief om te serveren als dessert. En deze cheesecake variant is ook nog ontzettend simpel om te maken. De cheesecakevulling moet nog wel vier uur opstijven in de koelkast, maar dat mag de pret niet drukken.
Voorbereidingstijd: 15 min | Koeltijd: minimaal 4 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |