No bake koffietaart

Foody Redactie


Zelfs als je geen echte koffiedrinker bent weet je deze koffietaart vast wel te waarderen. Zowel de bodem, die gemaakt is van koffiekoekjes, als de vulling bevatten een vleug koffiesmaak. Je proeft de koffie goed, maar deze is niet te overheersend. En het fijne aan deze no bake koffietaart? Je kunt hem direct kunt eten. Je hoeft dus geen uren te wachten tot hij is gebakken of de vulling is opgesteven. En daarnaast is deze taart ook nog eens ontzettend simpel om te maken. Zo fijn! Binnen no time kun je van deze heerlijke taart genieten. 
Recept afkomstig uit het Bakboek van Laura's Bakery.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Cindy Vangeel
  • Foody redactie
  • Cobi.
  • Smitr76
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.