Noodles met kip

Foody Redactie


Voor een lekker gerecht hoef je absoluut niet perse lang in de keuken te staan. Dat bewijst dit heerlijke wokgerecht. Broccoli leent zich daar bij uitstek voor en samen met de paprika en lekker gekruide kip is dit een top gerecht. Liever vegetarisch? Dit gerecht is ook gemakkelijk zonder vlees te bereiden. Voeg er dan bijvoorbeeld xtra groentes aan toe. Hierbij kun je denken aan wortel of courgette of wat geroosterde kikkererwten. Maak het gerecht glutenvrij door glutenvrije noodles te gebruiken. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Fauve Peeters
  • Stefan Janssen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.