Oma’s Appeltaart

Muffins met citroen en bramen


Familierecepten, in elke familie zullen die er zijn. Ik houd zelf veel van zoete recepten en de appeltaart naar recept van mijn oma, Oma's Appeltaart, past daar perfect bij. Helaas heb ik haar nooit gekend en heb ik deze taart dan ook nooit met haar mogen bakken. Deze taart heb ik vaak, en ook nu weer, met mijn moeder gebakken en tijdens het bakken heb ik weer vele leuke verhalen over mijn opa en oma gehoord. Omdat deze taart zo ontzettend lekker is, deel ik het recept graag met jullie. Ik hoop dat hij jullie ook heerlijk smaakt, enjoy!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Danielle Van Vliet-van Norel
  • Rudy
  • Marcel Kappert
  • Erik Hoekman
  • Louise Van Der Kelen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.