Pannacotta met mango en licor43
Ziet dit toetje er niet super uit? Het is een heerlijke pannacotta gemaakt met Licor43 en zoete, zachte mango. De Licor43 is subtiel aanwezig, maar om de smaak nog iets duidelijk naar voren te laten komen is het ook heerlijk om voor het serveren wat Licor43 over de pannacotta te sprenkelen. Zo lekker! Serveer de pannacotta met wat lekkere stukjes frisse mango en genieten maar. Enjoy! Let op: De pannacotta heeft minimaal 4 uur nodig om op te stijven.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |