Pasta al forno
Pasta al forno betekent letterlijk pasta uit de oven, en is in feite niets meer dan een pasta bolognese die je nog even in de oven plaatst voor een gesmolten kaaslaagje. In dit recept wordt mozzarella gebruikt, maar het is ook heerlijk met bijvoorbeeld Parmezaan of een combinatie van beide. Yum, klinkt goed toch? Buon appetito! Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |