Pasta met feta en chili

Foody Redactie


Ik ben een echte kaasliefhebber; je maakt mij blij met elke soort kaas. Vooral met echte Griekse feta. De eerste keer dat ik een (goede) feta saganaki in Griekenland at kan ik mij nog goed herinneren. Dat was zo ontzettend lekker. Deze smakelijke pasta met feta is perfect om samen met een mede-kaasliefhebber te eten. Of je eet hem lekker alleen op. Echte feta is helaas prijzig, evenals pijnboompitten. Mocht je dit gerecht daarom budgetvriendelijker willen maken, vervang de feta dan door een andere kaassoort en laat de pijnboompitten weg

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Stephan Hengstman
  • Esmée Kramer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.