Pastasalade met geitenkaas en koolrabi

Foody Redactie


Deze glutenvrije pastasalade met onder andere geitenkaas en koolrabi is heerlijk. En het perfecte (lunch)gerecht voor als je snel iets op tafel wilt hebben staan. Maak af met een frisse dressing van vegan mayonaise, tomaatazijn, citroensap en gedroogde Italiaanse kruiden en je hebt een top gerecht. Bovendien kun je de salade makkelijk aanpassen door er bijvoorbeeld feta in te doen in plaats van geitenkaas of kip of blokjes spek toe te voegen. Allemaal lekker.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Esmée Kramer
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.