Plaatpizza met perzik

Pizza, yumm!! Het is én blijft heerlijk! In welke vorm dan ook. En deze fijne plaatpizza met perzik en geitenkaas maak je snel én gemakkelijk zelf. Ideaal voor drukke dagen en snelle trek. De combinatie van warm fruit met het zoute van de kaas verveelt nooit. Garneer de plaatpizza met prosciutto, verse basilicum en een lekkere drizzle balsamico azijn en smullen maar. En met de toppings kun je natuurlijk eindeloos variëren. Je kunt zo creatief zijn als jezelf wilt. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |