Plaattaart met pompoen en geitenkaas

Plaattaart is een heerlijke snelle maaltijd. En eigenlijk kun je bijna alles wat je in de koelkast vindt wel op je plaattaart gooien. Restjes groente, kaas, vlees, vis, sauzen zoals pesto, het kan allemaal! En het is supersnel klaar! Tenminste als je kant en klaar deeg gebruikt. Fijn voor doordeweekse snelle maaltijden, maar ook voor feestjes. Deze plaattaart met pompoen, rode ui en geitenkaas is een topper. Dus mocht je geen restjes groente hebben, dan is deze variant een absolute aanrader. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 15-20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |