Plaattaart met vijgen en geitenkaas

Plaattaart met vijgen en geitenkaas


2 personen

Deze glutenvrije plaattaart met vijgen en geitenkaas, is perfect om te serveren als voorgerechtje met de Kerst. Ontzettend gemakkelijk om te maken, maar daarom zeker niet minder lekker. En natuurlijk kun je er ook goed mee variëren. Voeg bijvoorbeeld wat gegrilde groenten toe of gekookte pompoen. De keuze is aan jou! En niet alleen met Kerst is dit heerlijk, deze plaattaart is ook prima als avond eten te serveren met een lekkere salade. Enjoy! 

 
Foody.nl
FocusonFoodies.nl

Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...

Tinto de Verano Tinto de Verano
Italian Spritz witte wijn cocktail Italian Spritz witte wijn cock...
Vegan zoete aardappel brownies Vegan zoete aardappel brownies
Meer van FocusonFoodies.nl

Favoriet recept van

  • Jolien Assink
  • Esmée Kramer
  • Bianca Catlady
  • Claudia Borges
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.