Plaattaart met vijgen en geitenkaas

Plaattaart met vijgen en geitenkaas


Deze glutenvrije plaattaart met vijgen en geitenkaas, is perfect om te serveren als voorgerechtje met de Kerst. Ontzettend gemakkelijk om te maken, maar daarom zeker niet minder lekker. En natuurlijk kun je er ook goed mee variëren. Voeg bijvoorbeeld wat gegrilde groenten toe of gekookte pompoen. De keuze is aan jou! En niet alleen met Kerst is dit heerlijk, deze plaattaart is ook prima als avond eten te serveren met een lekkere salade. Enjoy! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
FocusonFoodies.nl

Op Focusonfoodies.nl laat ik zien dat gezond eten en leven super makkelijk is en dat je zonder...

Bananen smoothie met pindakaas en chocolade Bananen smoothie met pindakaas...
Tinto de Verano Tinto de Verano
Italian Spritz witte wijn cocktail Italian Spritz witte wijn cock...
Meer van FocusonFoodies.nl

Favoriet recept van

  • Jolien Assink
  • Esmée Kramer
  • Bianca Catlady
  • Claudia Borges
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.