Bladerdeeg plaattaart met asperges en geitenkaas
Deze plaattaart met asperges en een crème van geitenkaas is top. De combinatie van asperges en het zachte van geitenkaas, gaan heel goed samen en vormen een mooi geheel met de knapperige bladerdeegbodem. Wil je deze plaattaart met asperges nóg lekkerder maken? Serveer hem dan met een gepocheerd eitje on top. Smakelijk!
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 20-30 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...
Volg Rutger BaktIJsjes met ananas en kokos | |
Aardbei-watermeloen ijsjes | |
Petit fours met aardbeien en l... |