Bladerdeeg plaattaart met asperges en geitenkaas

Bladerdeeg plaattaart met asperges en geitenkaas - geitenkaas


Deze plaattaart met asperges en een crème van geitenkaas is top. De combinatie van asperges en het zachte van geitenkaas, gaan heel goed samen en vormen een mooi geheel met de knapperige bladerdeegbodem. Wil je deze plaattaart met asperges nóg lekkerder maken? Serveer hem dan met een gepocheerd eitje on top. Smakelijk! 
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 20-30 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Renate Rozendaal
  • Iriskikkert
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.