Plaattaart met peer en geitenkaas

Deze plaattaart met peer en geitenkaas is onwijs simpel en perfect voor als je snel iets lekkers op tafel wilt zetten. Je maakt deze plaattaart gemakkelijk door plakjes bladerdeeg aan elkaar vast te maken. De combinatie van zoet en zout is heerlijk. Het zoete, frisse van de peere en de honing combineert goed met het zoutige van de geitenkaas. Een perfecte combi dus. Super om als avondmaaltijd te serveren met een salade erbij, maar kan ook prima (lauwwarm) als lunch. Klinkt heerlijk toch? Geniet ervan.
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 15 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |