Quiche van prei met geitenkaas
Een hartige taart of een quiche is altijd een goed idee. Een quiche is perfect om restjes groenten in te verwerken of om te maken als je zonder te veel moeite iets lekkers op tafel wilt zetten. En niet alleen als hoofdmaaltijd of voor bij de borrel, ook als lunch is een quiche te gek. Lekker veelzijdig dus. Deze quiche van prei met geitenkaas, is een hele toegankelijke quiche waarbij de geitenkaas niet overheersend is. De hartige spekjes zijn een lekkere aanvulling op de gebakken prei, met daarbij de zachte geitenkaas. Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 30 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |