Rabarber crumble

Momenteel is het volop rabarberseizoen. En daar moet natuurlijk gebruik van worden gemaakt. Rabarber lijkt heel erg op fruit, mede door de iets zure smaak. Maar rabarber behoort toch echt tot de groente familie. Tijd om er een heerlijke crumble mee te maken. Deze rabarber crumble is een superlekker en makkelijk dessert om te maken. En ook nog aardig verantwoord ook. Wil je de rabarber crumble verantwoord houden? Serveer deze dan met Griekse yoghurt. Wil je er echt een feestje van maken? Serveer er dan lekker een bolletje vanille-ijs bij. Yum!
Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 20 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |