Rabarber kokoscake

Foody Redactie


Helaas is rabarber maar een paar maanden per jaar verkrijgbaar. Jammer, wat het is zó lekker! Om er zoveel mogelijk van te genieten moeten er natuurlijk lekkere dingen mee gemaakt worden. Deze rabarber kokoscake bijvoorbeeld. Deze rabarbercake is niet overmatig zoet en hij wordt lekkerder als je hem een dagje laat staan. Probeer je dus even te beheersen en laat de smaken eerst goed intrekken. Ook best een lekkere cake om je moeder mee te verrassen op moederdag of gewoon zomaar. Omdat er rabarber is en je daar nog even van wilt genieten! Bereidingstijd: 15 min | Oventijd: 45 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Isa Lenders
  • Kris Timmerman
  • Suzanne van den Berg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.