Red Velvet Marmercake voor Valentijn

Red Velvet cake is eigenlijk gewoon een dieprode chocoladecake met creamcheese frosting. Dat laatste maakt het helemaal te gek. Donkere chocolade met de frisse smaak van roomkaas. Heerlijk! n het recept gaat naast de bekende ingrediënten zoals boter, suiker en bloem ook karnemelk. Dat maakt de cake ook iets frisser van smaak. En met zijn mooie dieprode kleur is deze heerlijke cake perfect om te serveren met Valentijn.
Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 50-60 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |