Roomijs met speculaas en gember

Foody Redactie


Dit ijs met speculaas en gember mag je eigenlijk niet echt een receptje noemen, maar de smaak is er zeker niet minder om! Roomijs, speculaas en gember is all you need! Haal het ijs even uit de vriezer en verkruimel de speculaas en snij de gember fijn. Zodra het ijs zacht genoeg is roer je beide ingredienten er goed door en doe je het ijs direct weer in de vriezer om weer even iets op te laten stijven. Voor serveren nog even ‘overgieten’ met wat speculaas kruimels en wat van het gembersap en smullen maar! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.