Shakshuka met parelcouscous en merguez
Ben je gek op de Marokkaanse keuken? Deze shakshuka met parelcousous en merguez worst is perfect voor als je wilt experimenteren of juist kennis wilt maken met Marokkaanse smaken. Ras el hanout is met zijn 20 verschillende specerijen niet iets wat je misschien gewend bent om te eten vanwege de vrij intense smaak. Gebruik er daarom in eerste instantie niet te veel van. Zeker het proberen waard in dit heerlijke gerecht. Wil je de shakshuka liever vegetarisch? Laat de merguez dan weg of vervang deze voor een vegetarische variant. Smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |