Sinaasappel amandelcake met Cointreau siroop

Sinaasappel amandelcake met Cointreau siroop


Deze sinaasappel amandelcake is heerlijk luchtig en heeft een heerlijke sinaasappel smaak. De truc om dit te bereiken is door de hele sinaasappel eerst te koken en daarna te pureren, met schil en al. Door het koken wordt de schil niet alleen zacht, maar ook minder bitter. De cake smaakt daardoor als een sinaasappeltje met een licht bittere nasmaak en die breng je weer helemaal in balans met de Cointreau siroop. Klinkt goed toch? Voorbereidingstijd: 25 min | Oventijd: 35 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Kim Van Der Linden
  • Suzanne van den Berg
Snelle basis groentesoep
 3
Foody redactieFoody redactie
Foody Redactie
 2
Foody redactieFoody redactie
Snelle basis groentesoep
 11
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.