Souvlaki
Zin in een gemakkelijk en snel gerechtje? Maak dan deze souvlaki spiesjes met rode ui, knoflook en oregano. Snel, simpel om te maken en ook nog eens superlekker! Kan niet beter toch? Serveer de spiesjes met citroen en wat frisse tzatziki op een pitabroodje. Juist door de eenvoud van het recept is het ontzettend lekker! Tip: laat de kippendijen voor een extra lekkere smaak minimaal een nacht marineren met de ui, de knoflook, olijfolie, snufje zout en de oregano.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |