Spinazie Zalmtaartjes met ricotta
Deze filodeegtaartjes zijn heerlijk gevuld met een mengsel van spinazie, gerookte zalm en ricotta. De ricotta is vrij licht en dat maakt deze taartjes nog lekkerder. Daarnaast zorgt de filodeeg voor een lekker krokant laagje. Deze taartjes zijn doen het prima als lunch, maar zijn ook heerlijk om bij de borrel te serveren. Geniet ervan!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |