Kabeljauw met pijnboompittenkorstje
Deze ovenschotel van kabeljauw met een krokant laagje van pijnboompitten op een mengsel van spinazie, ricotta en tomaatjes is echt heerlijk! Erg gemakkelijk te maken en het ziet er nog super mooi uit ook! Serveer met gebakken aardappeltjes of een heerlijke pasta en je hebt een topgerecht op tafel staan. Krijg je binnenkort eters? Maak het dan zeker klaar. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatie
![]() |
Tijd voor ovenschotels! |
![]() |
Carrotcake met crumble |
![]() |
Chocolade cookies met vulling... |