Sporty spice sapje

Foody Redactie


Een heerlijk groentesapje maken is de ideale manier om een overschot aan groentes in de koelkast op te maken. En daarnaast is het ook nog eens hartstikke lekker natuurlijk. Zo ook dit heerlijke sapje van rode biet, wortels, bleekselderij, sinaasappel, citroen en basilicum. De pulp die je overhoudt is heerlijk om allerlei leuke en lekkere recepten mee te maken. Zo krijg je de vezels die je mist in het sapje alsnog binnen Klinkt goed toch? Aan de slag dus. Geniet ervan. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.