Stoofperen met Coebergh en kaneel

{Kerst Tip} Mam’s stoofpeertjes


4 personen

Stoofpeertjes, héérlijk zijn ze! En met de kerstdagen mogen stoofperen natuurlijk niet ontbreken. Deze stoofpeertjes worden bereid met Coebergh, een heerlijke vruchtenjenever op basis van rood fruit. Serveer de stoofpeertjes als bijgerecht met gebakken aardappeltjes en een stuk wild vlees. Of als dessert met yoghurt of een bolletje ijs. Klinkt goed toch? Enjoy! 

Voorbereiding: 10 min, wachttijd: 75 min

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

BBQ Rub - zoete kruidenmix / barbecue kruiden BBQ Rub - zoete kruidenmix / b...
Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Champagne cheesecake met aardbeien Champagne cheesecake met aardb...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Manuelamoesman
Stoofperen zonder suiker
 10
FocusonFoodies.nlFocus on Foodies
Kruidnoten crumble
 4
Leukerecepten.nlLeukerecepten.nl
Stoofpeertoetje
 1
PhilippineLiefde voor Lekkers
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.