The big Old Amsterdam cheeseburger

Snelle basis groentesoep


Niets is lekkerder dan een heerlijke zelfgemaakte burger met verse ingrediënten op een knapperig broodje. En op een goede cheeseburger mag een goed plakje kaas natuurlijk niet ontbreken. Voor deze burger is gekozen voor een plak oude kaas. Oude kaas heeft een hartige en rijke smaak die perfect combineert met de spicy jalapeño burger en de zoete uiencompôte waarmee de burger gecombineert wordt. Maak de burger af met wat uitgebakken spek en genieten maar. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • PvdZ
  • Bart van der Helm
  • Old Amsterdam
  • Anouk van Zoonen
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.