Turks brood pizza met pittig gehakt

Dit is geen recept voor een échte Turkse pizza, maar voor een Turks brood pizza. Hierbij wordt het Turkse brood gebruikt als bodem voor de pizza. Dit scheelt weer een hoop tijd. Turks brood is heerlijk luchtig en wordt in de oven lekker knapperig, perfect dus om als bodem te gebruiken. De Turkse pizza is zo al lekker, maar ook lekker met een soep ernaast. Snijd de pizza in reepjes en je hebt een lekker hapje voor bij de borrel. Lekker veelzijdig dus.
Voorbereidingstijd: 30 min | Oventijd: 30 min + 20-25min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |