Valentijn cupcake sandwich

Muffins met citroen en bramen


Wie denkt aan Valentijn lekkernijen zal al snel iets willen maken met chocola. En laat rood fruit met chocolade is heerlijk. Een klassieke combinatie die bij zo’n beetje iedereen goed in de smaak valt. Deze Valentijn cupcake sandwich is perfect. Als basis neem je een chocolade cupcake die je halveert. Bij deze cupcake gaat de toef niet bovenop, maar ertussen. Paar plakjes aardbei erbij en je cupcake sandwich is al klaar. Ziet dat er niet ontzettend lekker en gezellig uit?
Voorbereidingstijd: 20 min | Oventijd: 18 min | Afwerken: 15 min  

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.