Vega carpaccio met aubergine en courgette
Carpaccio is oorspronkelijk een gerecht van dungesneden rauwe runderlende, maar daar zijn ondertussen al veel variaties op. Zo ook deze heerlijke vega carpaccio met gegrilde aubergine en courgette en wat mozzarella en geroosterde pijnboompitjes. Lekker om eens te serveren als voorgerechtje, maar je kunt deze carpaccio ook prima als lunch eten. Genieten!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |